Пица с царевица, грах и топено сирене

1 тесто за хляб

2 кренвирша

150 гр. грах

150 гр. сладка царевица

150 гр. топено сирене тип „салам“

Ориз по китайски

Продукти: 
100 гр. грах
100 гр. моркови
100 гр. гъби печурки
100 гр. лук
100 гр. чушки
300 гр. ориз

Руска салата

Продукти:
400 гр. майонеза
2 кренвирша
400 гр. грах консерва
3 средни картофа

Copyright & copy: delikatesite.com 2019. All rights reserved.